Sluit menu

Wellness

Een dag wellness bij Wellnessresort Goes staat gelijk aan een dag ongelimiteerd gebruik maken van luxe saunafaciliteiten, baden en relaxruimtes. Daarnaast heb je de keuze uit een ruim aanbod van behandelingen in ons beautycentrum, van massages tot gezichtsbehandelingen en van hand- en voetverzorging tot complete lichaamsbehandelingen. Ontdek welke behandeling het beste bij jou past en geniet tussendoor van een heerlijk rondje sauna of neem een duik in ons verwarmde buiten zwembad. In ons wellnessresort geniet u van optimale ontspanning en wellness.

Dagje wellness in de spa

Ons wellness centrum bevindt zich op een fantastische locatie in het hart van Zeeland. De spa is zó ingericht dat iedereen verzekerd is van een persoonlijk dagje wellness waarin je de keuze hebt uit veel verschillende faciliteiten en behandelingen. Geniet van het echte wellness gevoel in de infrarood sauna, waar de dieptewarmte tot diep in de huid doordringt en de doorbloeding stimuleert. Woon een bijzondere opgieting bij die alle zintuigen prikkelt in onze opgietsauna. Ga voor een soepele en elastische huid door gebruik te maken van de mint stoomcabine. Sluit je wellnessdag bovendien af met een bezoek aan ons terras, onze lounge of ons luxe restaurant.

Wellness behandeling

Je wellness ervaring is natuurlijk niet compleet zonder een ontspannende beauty behandeling, uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten. Verminder de spanning van je spieren met een rustgevende massage of laat je gezicht helemaal reinigen en verzorgen door voor een professionele gezichtsbehandeling te kiezen. Onze wellness behandelingen zijn zonder saunabezoek te reserveren. Ben je toe aan een dag ontspanning? Geniet van pure wellness in de omgeving van: