Sluit menu

Wellness arrangement

Met een wellness arrangement ontvang je een sauna entree en een ontspannende behandeling of maaltijd voor een redelijke prijs. Profiteer bovendien van een luxe wellness arrangement en maak van jouw compleet dagje wellness een weekendje weg met een wellness overnachting. Zo geniet je voordelig van een lekker ontspannen weekend met je partner of vriendinnen waarin jullie compleet tot rust komen. Organiseer een gezellig vriendinnenweekend of een all inclusive wellnessweekend. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Wellnessresort Goes.

Wellness arrangementen kies een overnachting in een hotel

Waarom zou je een einde maken aan je wellnessdag als dat nog helemaal niet hoeft? Ons wellness hotel arrangement is een echte must! Gun jezelf een flinke oppepper en word je wakker in een luxe hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wat praktische info; In het all inclusive wellness arrangement zit tevens een heerlijke lunch en luxe diner. Na een ontspannende nachtrust, thee of koffie met gebak, belegd broodje en een voldaan gevoel, is de sauna met het deluxe entree vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd voor jou beschikbaar gesteld. Hier worden verschillende saunarituelen aangeboden.

Geniet van de verschillende wellnessfaciliteiten

Geniet van een heerlijke beleving aan warme geuren, een heerlijk masker en een zachte huid of geef lichaam en geest een boost door een ontspannende massage of een do it yourself ritueel met de aangeboden faciliteiten. Maak gebruik van al onze wellness faciliteiten, van hete sauna’s tot aan bruisende baden en van relaxruimtes met unieke opgiet belevingen tot aan een professioneel beautycentrum. Het uitgebreide beautycentrum is dé plek voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering, massages en ontspannende wellnesstips; voeg je sauna entree samen met een schoonheidsbehandeling met behulp van één van de scherpste aanbiedingen direct hier op de website.

Voordelig wellness arrangement, actie of aanbieding

Misschien denk je dat zoveel luxe niet betaalbaar is. Wij vinden echter dat aan echte ontspanning geen hoog prijskaartje hoeft te hangen. Daarom vind je de beste wellness arrangementen bij Wellnessresort Goes, altijd voordelig door middel van aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Zo haal je alles uit jouw dagje wellness. Je kunt tijdens jouw dagje wellness gratis gebruik maken van alle soorten scrubzout, shampoo en showergel. Voor vragen, neem contact op met onze klantenservice of bekijk alle wellness arrangementen in de buurt van: