Sluit menu

Wellness arrangement

Met een wellness arrangement ontvang je een sauna entree en een ontspannende behandeling of maaltijd voor een redelijke prijs. Profiteer bovendien van een luxe wellness arrangement met overnachting. Zo geniet je voordelig van een ontspannen weekend met je partner of vriendinnen. Organiseer een gezellig vriendinnenweekend of een all inclusive wellnessweekend. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Wellnessresort Goes.

Wellness arrangement - overnachting in een hotel

Waarom zou je een einde maken aan je wellnessdag als dat nog helemaal niet hoeft? Met onze hotel arrangementen word je wakker in een luxe hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet. Met een all inclusive wellness arrangement geniet je tevens van een heerlijke lunch en luxe diner. Nadat je wakker bent geworden, kan je vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd terecht in onze sauna. Maak gebruik van al onze wellnessfaciliteiten, van hete sauna’s tot bruisende baden en van relaxruimtes tot een professioneel beautycentrum. In ons uitgebreide beautycentrum kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. Voeg je sauna entree samen met een schoonheidsbehandeling met behulp van onze wellness arrangementen.

Voordelige wellness arrangementen en aanbiedingen

Misschien denk je dat zoveel luxe niet betaalbaar is. Wij vinden echter dat aan echte ontspanning geen hoog prijskaartje hoeft te hangen. Daarom zijn onze wellness arrangementen voordelig en bieden we daarnaast nog allerlei aantrekkelijke acties en aanbiedingen aan. Zo haal je alles uit jouw dagje wellness. Ondertussen mag je vrijelijk gebruik maken van alle scrubzout, shampoo en showergel. Bekijk alle wellness arrangementen in de buurt van: