Sluit menu

Spa aanbieding

Een spa aanbieding biedt uitkomst voor iedereen die eraan toe is om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Wellnessresort Goes is uitgerust met luxe faciliteiten, waaronder sauna’s, baden, relaxruimtes en een beautycentrum waar je helemaal tot ontspanning kan komen. Geniet van een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage of kom tot rust in een van onze sauna’s. Met een voordelige spa aanbieding profiteer je van echte luxe voor een schappelijke prijs.

Spa arrangement voor 2 personen

Kies voor een spa arrangement voor 2 personen om een gezellig moeder-dochter uitje of juist een romantisch uitstapje te organiseren. Bepaal zelf van welke faciliteiten je gebruik wilt maken tijdens je bezoek. Wil je de hele dag doorbrengen in onze opgietsauna, infrarood sauna of een van onze andere sauna’s? Dat is uiteraard mogelijk! Koel tussen de saunabezoeken door af onder de douche of in de speciaal daarvoor bestemde afkoelzone. Als je genoeg baantjes hebt getrokken, kan je terecht in ons beautycentrum waar onze schoonheidsspecialisten voor je klaar staan om je van top tot teen te verzorgen. Ga voor een persoonlijke behandeling en wees verzekerd van pure ontspanning. Een aantrekkelijke spa aanbieding staat garant voor een gezellige dag met z’n tweeën.

Wellness aanbiedingen en acties

Een bezoek aan de spa hoeft niet duur te zijn, dankzij onze wellness aanbiedingen en acties. Bekijk onze acties van dit moment en kies een spa aanbieding die bij jou past. Ben je op zoek naar een all inclusive arrangement of wil je een beauty arrangement zonder saunabezoek? Het kan allemaal met ons gevarieerde aanbod. Profiteer van een aantrekkelijke spa aanbieding bij jou in de buurt, nabij: