Sluit menu

Sauna

Met een sauna entree bij Wellnessresort Goes maak je vrijelijk gebruik van al onze saunafaciliteiten tot sluitingstijd en kan je gratis deelnemen aan ons speciale belevenisprogramma. Maak je saunabezoek nog leuker door een Finse opgieting bij te wonen of een floatation ervaring mee te maken. Kies bovendien uit verschillende soorten sauna’s die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Daarnaast profiteer je van flinke kortingen met onze speciale sauna acties en aanbiedingen.

Luxe sauna arrangementen

Onze sauna arrangementen bieden een all inclusive wellness ervaring voor iedereen die op zoek is naar een dagje ontspanning. Kom een avond genieten van een rondje sauna en profiteer daarna van een heerlijk diner. Combineer je sauna entree met een ontspannende behandeling, massage of lunch. Wil je een dagje wellness voor één vaste prijs, inclusief 5 consumpties, lunch én diner? Ga dan voor het wellness all inclusive arrangement. Met een sauna entree kan je altijd net zoveel scrubzout, shampoo en showergel gebruiken als je wil. Naast sauna arrangementen zijn er ook altijd leuke, tijdelijke kortingen en acties op onze website te vinden. Houd ons wisselende aanbod in de gaten en profiteer van een voordelig saunabezoek dankzij onze aantrekkelijke deals.

Badkleding-mag-dag in de sauna

Wil je de sauna in, maar houd je liever je badkleding aan? Dat kan op onze speciale badkleding-mag-dagen. Maak op een toegankelijke wijze kennis met de sauna zonder dat je in verlegenheid wordt gebracht. Kom gezellig langs tijdens de badkleding-mag-dag of op een andere dag op onze fantastische locatie in Goes in de buurt van: