Sluit menu

Sauna actie

Een sauna actie van Wellnessresort Goes staat garant voor een ontspannen dagje wellness. Onze sauna acties en aanbiedingen maken het voor iedereen mogelijk om zich te laten onderdompelen in een luxueuze oase van rust. Ga met korting naar de sauna of geniet van een voordelige behandeling. Om de zoveel tijd vernieuwen we ons aanbod van aantrekkelijke acties en arrangementen. Wees er daarom wel snel bij, want de aanbiedingen en actuele acties zijn slechts tijdelijk geldig.

Met korting naar de sauna

Wie wil er nou niet met korting naar de sauna? Heb jij ook zin gekregen in een ontspannen dagje wellness? Met de sauna acties van Wellnessresort Goes profiteer je van de beste deals met korting op de entree, maaltijden of behandelingen. Met een wellness all inclusive ticket geniet je zelfs van een combinatie van de drie. Profiteer van een heerlijke lunch, een luxe diner en vijf consumpties naar keuze. Kies uit verschillende soorten arrangementen of de allerbeste sauna aanbiedingen. Schaf bijvoorbeeld een entreevoucher, e-ticket of badenkaart aan.

Complete sauna ervaring

Stel je eigen saunabezoek precies zo samen als jij in gedachten hebt en boek vandaag nog de beste deal. Maak gebruik van een handige sauna actie in combinatie met een aanbieding voor een bepaalde behandeling. Laat je eerst optimaal verzorgen door onze schoonheidsspecialisten en duik vervolgens een van onze sauna’s of baden in om even helemaal tot rust te komen. Profiteer van onze sauna acties in ons wellness centrum in de buurt van: