Sluit menu

Sauna aanbieding

Een sauna aanbieding maakt een ontspannen dagje wellness voor iedereen haalbaar. Soms is het goed om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en tijd in te plannen voor een dagje sauna. Organiseer een gezellige moeder-dochter activiteit en ga na je saunabezoek heerlijk uit eten in ons restaurant in een bosrijke omgeving. Of ga een dag met je vriendinnen naar ons wellness resort in Goes om je lekker te laten verwennen. Ook voor een romantisch uitstapje zijn onze diverse sauna's en arrangementen ideaal.

Goedkoop naar de sauna

Goedkoop naar de sauna gaan is niet langer een droom, maar een realiteit dankzij de beste deals van Wellnessresort Goes. Combineer je sauna arrangement entree met een heerlijke lunch of diner. Wil je helemaal ontspannen onder het genot van een schoonheidsbehandeling zoals een gezichtsbehandeling of massage? Profiteer van een beauty deal en kies zelf welke behandelingen jij wil ondergaan na je saunabezoek of tussendoor. Maak jouw dagje sauna compleet en zwem in de verschillende baden van het saunalandschap, boek een massage in de ochtend of avond, of bezoek de hamam voor de ultieme ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos. De sauna aanbiedingen wisselen om de zoveel tijd, dus wees er snel bij of wacht tot er een geschikte actie voor jou bij zit.

Sauna arrangementen

Naast actuele acties, hebben we ook speciale acties zoals verschillende sauna's en hotel arrangementen om jouw dagje ontspanning nog specialer te maken. Verras je geliefde met een overnachting in ons wellness hotel. Ook een vriendinnenweekend met een meerdere type aantal personen hoort bij de mogelijkheden. Geniet van flinke korting met de beste deal. Heb jij ook zo'n zin gekregen in een voordelig dagje sauna? Boek vandaag nog een heerlijk arrangement en maak gebruik van de allerbeste sauna aanbiedingen en faciliteiten. Reserveer en profiteer van onze acties in de buurt van: