Sluit menu

Sauna aanbieding

Een sauna aanbieding maakt een luxe dagje ontspannen voor iedereen haalbaar. Soms is het goed om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en tijd in te plannen voor een wellnessdag. Organiseer een gezellige moeder-dochter activiteit en ga na je saunabezoek heerlijk uit eten in ons restaurant. Of ga een dag met je vriendinnen naar ons wellnessresort in Goes om je lekker te laten verwennen. Ook voor een romantisch uitstapje zijn onze sauna aanbiedingen en arrangementen ideaal.

Goedkoop naar de sauna

Goedkoop naar de sauna gaan is niet langer een droom, maar een realiteit dankzij de gunstige acties van Wellnessresort Goes. Combineer je sauna entree met een lunch of diner. Wil je helemaal ontspannen onder het genot van een schoonheidsbehandeling? Profiteer van een beauty deal en kies zelf welke behandelingen jij wil ondergaan na je saunabezoek of tussendoor. De mogelijkheden zijn eindeloos. De sauna aanbiedingen wisselen om de zoveel tijd, dus wees er snel bij of wacht tot er een geschikte actie bij zit voor jou.

Sauna arrangementen

Naast tijdelijke acties, hebben we ook verschillende sauna en hotel arrangementen om jouw dagje ontspanning nog specialer te maken. Verras je geliefde met een overnachting in ons wellness hotel. Ook een vriendinnenweekend hoort bij de mogelijkheden. Geniet van flinke korting met onze voordelige sauna arrangementen. Profiteer van onze acties in de buurt van: