Sluit menu

Corona huisregels

Corona update

Vanaf 25 september vragen wij elke gast bij incheck of zij gebruik willen maken van de horecafaciliteiten.

Mét een geldig coronatoegangsbewijs heb je toegang tot ons wellnessresort én het restaurant.

Zonder een geldig coronatoegangsbewijs is het alleen mogelijk om gebruik te maken van onze sauna- en wellnessfaciliteiten en terrassen, maar heb je geen toegang tot het restaurant.

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij óók na 25 september minder gasten toe, waardoor jij nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Wél vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veilig bezoek. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten!


1. Vooraf reserveren

Vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.

2. Gezondheidscheck

Je bevestigt tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.

3. Geef elkaar de ruimte

De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Wel zo fijn voor jezelf en de ander.

4. Was je handen

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.

5. Geen mondkapjes

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.