Sluit menu

Cadeaukaart

Wil je iemand een onvergetelijke en ontspannen cadeau geven? Voor een verjaardag, jubileum op het werk, kerst, een opkikkertje of gewoon zomaar? Een cadeaukaart van Vitae Wellnessresorts is dan hét perfecte cadeau! Vitae Wellnessresorts maakt onderdeel uit van de Fitland Groep. Naast Vitae Wellnessresorts vallen ook City Resorts en Fitland Real Fitness onder deze organisatie. Hierdoor is de 'Your Healthy Escape' cadeaukaart ontstaan: de meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart is niet alleen geldig bij alle Vitae Wellnessresorts, maar ook bij alle City Resorts (hotels, restaurants en evenementencentra) en Fitland Real Fitness locaties.

Waarom de Your Healthy Escape cadeaukaart?

  • Dé cadeaukaart voor wellness, hotel, restaurant, bowling, sport en nog veel meer.
  • Leverbaar per post of direct per mail.
  • Volledig naar eigen wens én in delen te besteden.
  • Kies je eigen cadeaubedrag van € 5,- tot € 150,-.
  • Keuze uit diverse thema cadeauverpakkingen om je cadeau nog persoonlijker te maken.
  • 49 inleverlocaties in Nederland

Bestel direct

De meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland

De Your Healthy Escape cadeaukaart is in te wisselen op 49 locaties in Nederland en is te gebruiken voor een dagje wellness, beautybehandeling, hotelovernachting, een culinair diner, bowlingarrangement, sportabonnement en nog veel meer. De cadeaukaart is in delen, op meerdere locaties en voor meerdere producten te gebruiken. Je bepaald zelf het dedrag, tussen € 5,- en € 150,- en is na aankoop 1 jaar geldig.

Wil je graag meer informatie over de cadeaukaart? Kijk dan op www.yourhealthyescape.nl of neem op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice via +31 (0) 108 701 960. Tijdens vakantieperiodes kunnen de openingstijden van onze klantenservice gewijzigd zijn.