Sluit menu

Mint stoomcabine

Opgietsauna

Infrarood sauna

Kleuren sauna

95 graden sauna

Douches

Warm ligbad

Verwarmd buiten zwembad

Voetenbad

Dompelbad

Whirlpool

Wisselbaden

Afkoelzone

Terras

Lounge

Restaurant

Rasul cabine

Hammam

Buiten lounge

Ligweide

Cocoon rustruimte

Beautycentrum

Mint stoomcabine

De aangename warmte in het stoombad opent de poriën waardoor de mintdampen een diep reinigend effect geven. Het bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid. Daarnaast heeft de stoom een heilzame werking op de luchtwegen. Bij zwangerschap wordt deze cabine afgeraden i.v.m. de mint geur.

Reserveer direct

Opgietsauna

In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgd. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Tijdens opgietsessies is stilte gewenst. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk en kun je gesprekken voeren. De temperatuur in deze sauna is 85ºC.

Reserveer direct

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een milde warme ruimte. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. 

Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd.

Reserveer direct

Kleuren sauna

De kleuren van licht hebben verschillende positieve uitwerkingen op lichaam en geest.
Violet licht reguleert de prikkelbaarheid en vergroot mentale en spirituele kracht. Blauw licht heeft een positieve werking op de weerstand en het maag- darmstelsel. Groen licht ontspant en versterkt de luchtwegen. Geel licht is de kleur van tevredenheid, creativiteit en voorstellingsvermogen. Oranje licht vergroot enthousiasme en plezier en combineert lichamelijke energie met mentale kwaliteiten. Tot slot is rood licht opwekkend en straalt kracht uit.
 

Reserveer direct

95 graden sauna

De 95 graden is de heetste sauna bij Wellness Goes. Deze sauna bevindt zich buiten, grenzend aan de saunatuin. 

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. De temperatuur van de douches kan naar wens worden ingesteld. 

Reserveer direct

Warm ligbad

Dit warme bad heeft een aangename temperatuur, gedempt licht en fijne ligbanken. De warmte stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren en opent de poriën. Laat de stress van het dagelijkse leven van je afglijden en droom heerlijk weg. Het warme bad is de ideale manier om je lichaam voor te bereiden op de sauna. Het warme bad is ook heerlijk voor tussendoor om je lichaam even te laten herstellen.  
 
Reserveer direct

Verwarmd buiten zwembad

In ons verwarmde buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Aan de rand van het zwembad bevindt zich een waterval waarmee je je schouders, nek- en rugspieren kunt laten masseren. Het water is altijd lekker warm waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Reserveer direct

Voetenbad

Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. 

Reserveer direct

Dompelbad

Het dompelbad bevindt zich buiten in de saunatuin. Na een aantal minuten in een warme sauna heeft het lichaam behoefte aan verkoeling. Dit kan in de buitenlucht, maar het is ook zeker aan te raden om je lichaam onder te dompelen in een koud dompelbad. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je de baden gebruikt.

Reserveer direct

Whirlpool

De whirlpool bevindt zich midden in de saunatuin. Vanuit deze whirlpool heb je uitzicht over de saunatuin, het terras en het buitenzwembad. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Reserveer direct

Wisselbaden

Het warme water verlaagt de bloeddruk en verwijdt de bloedvaten van het lichaam. Het koude water verhoogt de bloeddruk en vernauwt de bloedvaten van het lichaam. De zogeheten pompbeweging (eerst het warme bad, vervolgens het koude bad) is goed voor de weerstand, stimuleert de bloedsomloop, verkwikt het lichaam en werkt therapeutisch. Je mag meedere keren achter elkaar de pompbeweging maken. Het wisselbad is niet bedoeld om af te koelen na een saunaronde.

Reserveer direct

Afkoelzone

Na een warme saunaronde is het lichaam toe aan de nodige verkoeling. Naast de douches die verspreid over het resort te vinden zijn, kun je er ook voor kiezen om bij de afkoelzone in het resort je lichaam af te koelen.

Reserveer direct

Terras

Bij goed weer serveren wij je drankje en/of snack op het buiten terras. Je hebt daarbij een fantastisch uitzicht over de saunatuin.

Download menukaart

Lounge

In de lounge kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt deze lounge the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Download menukaart

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Download menukaart

Rasul cabine

Rasul is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. In het stoombad breng je eerst een lichaamsscrub aan om vervolgens de klei over het lichaam te verdelen. Tijdens het indrogen van de klei trekken enzymen en mineralen in de huid. Tegelijkertijd worden afvalstoffen uit de huid in de klei opgenomen. Een warme douche verwijdert de klei en de lichaamsscrub verwijdert de dode huidcellen. De poriën sluiten zich weer door het nemen van een koude douche. Het ritueel eindigt met een heerlijke olie die het lichaam een fluweelachtig gevoel geeft. Na afloop ontvang je van ons een glaasje thee. De rasul wordt begeleid door een van onze wellnessmedewerkers en duurt ongeveer 30 tot 50 minuten.

Deze ruimte is alleen toegankelijk tijdens een rasulsessie. Wanneer je gebruik wilt maken van de rasul kun je een plek reserveren bij onze receptie.

Reserveer direct

Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azie. Wij reizen met je mee naar de mooiste plekjes en je lichaam en geest komen in diepe ontspanning. Tijdens de Hammam behandeling word je onder andere gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd. Na deze reis voel je je weer als herboren. Je kunt kiezen uit verschillende hammam bestemmingen.

Reserveer direct

Buiten lounge

Wellnessresort Goes beschikt over meerdere 'hoekjes' waar je heerlijk tot rust kunt komen. Eén daarvan is de buitenlounge. Je vindt hier Fatboystoelen en een fijn terras. Deze zonnige buitenlounge bevindt zich naast het buitenterras.

Reserveer direct

Ligweide

Wellnessresort Goes beschikt over een uitgebreide saunatuin met een grote ligweide. In de ligweide vindt je luxe Fatboy-hangmatten, -kussens en comfortabele ligbedden.

Reserveer direct

Cocoon rustruimte

De cocoon rustruimte valt in de categorie: 'Als-je-hier-eenmaal-in-ligt-wil-je-er-niet-meer-uit'. Een unieke rustruimte met allemaal verschillende cocoons met een FANTASTISCH uitzicht. Per cocoon kunnen maximaal 2 personen heerlijk relaxen. De perfecte locatie om even een dutje te doen, een boek te lezen of om weg te dromen bij de rustgevende muziek. Iedere cocoon beschikt namelijk ook over haar eigen koptelefoon met keuze uit diverse muziekstijlen.

Reserveer direct

Beautycentrum

Wellnessresort Goes beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met de huidverbeter behandelingen van IK SKIN. Alle behandelingen zijn zeer effectief, maar zorgen ook voor de nodige ontspanning doordat alle handelingen masserend worden uitgevoerd. Een echte aanrader! Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Reserveer direct