Sluit menu

Wellness Zierikzee

Een dag wellness nabij Zierikzee kan je bij Wellnessresort Goes precies zo invullen zoals jij dat wilt. Geniet van onze unieke en luxe saunafaciliteiten en laat je verwennen door onze schoonheidsspecialisten met een ontspannende lichaamsbehandeling. In ons wellnessresort ben je verzekerd van een complete wellness ervaring en persoonlijke aandacht. Stel zelf je programma samen door je behandelingen bijvoorbeeld af te wisselen met een duik in ons verwarmde buitenzwembad of je lichaam na een rondje sauna te verkoelen met een bezoek aan de afkoelzone. Maak met een sauna entree vrijelijk gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten in Zierikzee.

 Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Goes.
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online.
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN   CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Wellness belevenisprogramma in Zierikzee

Met ons belevenisprogramma haal je alles uit je dag wellness in Zierikzee. Deze ervaringen maken deel uit van ons wellness programma:

  •  opgietingen;
  •  floatation;
  •  klankschalensessie.

Woon een traditionele, Finse opgietsessie bij in onze opgietsauna. Tijdens een opgieting komt er extra warmte in de lucht, doordat er water over de hete kachelstenen wordt gegoten. Daarnaast neemt de luchtvochtigheid toe, waardoor het aanvoelt alsof de temperatuur stijgt. Opgietingen vinden een aantal keer per dag plaats. Tijdens floatation sessies drijf je 15 minuten op het water zonder daar ook maar enige moeite voor te hoeven doen. Dit meditatiemoment zorgt voor een speciaal wellness moment waaruit je nieuwe energie kunt putten. Een klankschalensessie neemt je terug naar de stilte en brengt je lichaam en geest in balans. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Het belevenisprogramma vindt plaats in verschillende van onze wellness faciliteiten en voegt extra wellness toe aan je dagje ontspanning in Zierikzee.

Professionele wellness behandelingen in de spa

Wanneer je helemaal tot rust bent gekomen in de sauna, kan je kiezen voor een wellness behandeling. Onze massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd door professionele schoonheidsspecialisten die veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke wensen. Wellness in Zierikzee is niet langer een droom, maar een werkelijkheid in Wellnessresort Goes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een dagje wellness nabij Zierikzee? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.