Sluit menu

Spa Middelburg

Een dagje spa nabij Middelburg hoeft niet duur te zijn dankzij onze voordelige acties en arrangementen. Combineer het beste van twee werelden door je sauna entree samen te voegen met een ontspannende beautybehandeling of compleet verzorgde lunch. Wellnessresort Goes biedt alle faciliteiten aan om jouw bezoek aan de spa compleet te maken. Breng een bezoek aan een van onze saunacabines, trek een baantje in ons panorama zwembad en ontvlucht alle drukte en stress in een relaxruimte. Ga voor een behandeling naar ons beautycentrum, waar onze schoonheidsspecialisten voor je klaar staan om je te verwennen met ultieme verzorging. Sluit je spabezoek af met een luxe diner in ons restaurant. Maak onbeperkt gebruik van al onze spafaciliteiten.

 


Wellnessresort Goes


Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Goes.
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online.
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN   CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Goedkope spa entree

Voor een goedkoop dagje naar de spa maak je gebruik van de voordelige spa arrangementen van Wellnessresort Goes. Een greep uit ons aanbod:

  •  wellness all inclusive;
  •  beauty all inclusive;
  •  entree & diner.

Combineer je bezoek aan de spa in Middelburg met een luxe 2-gangen diner. Maak gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten van 10.30 uur tot sluitingstijd en bezoek ons restaurant vanaf 17.00 uur. Bij een spabezoek mag ook een rustgevende schoonheidsbehandeling niet ontbreken. Ga daarom voor een van onze beautydeals, waarbij een gezichtsbehandeling, massage of lichaamsbehandeling bij de prijs zit inbegrepen. Bij de aankoop van een spa entree mag je altijd onbeperkt gebruik maken van scrubzout, showergel en shampoo. Bezoek onze spa nabij Middelburg en stel je ideale dagje wellness samen.

Spa badkledingdag

Misschien is dit de eerste keer dat je naar de spa gaat of misschien vind je het gewoon niet fijn om zonder badkleding de spa te betreden. Daarom organiseren we één dag in de week een zogenaamde badkleding-mag-dag, waarbij je in je bikini, zwembroek of badpak de spa in mag. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met een dagje wellness. Ga gezellig met vriendinnen naar de spa in Middelburg of beleef samen met je moeder het ultieme moeder-dochter uitje. Bekijk al onze spa arrangementen of neem contact met ons op voor meer informatie.