Sluit menu

Sauna Hulst

Onze sauna nabij Hulst biedt iedereen een aangename wellness ervaring in het hart van Zeeland. One luxe saunafaciliteiten bieden voor elk wat wils, van een infrarood sauna met dieptewarmte die tot diep in de huid doordringt tot een opgietsauna waar je een aantal keer per dag een traditioneel opgietingsritueel bij kunt wonen. Deze opgietingen maken deel uit van ons sauna belevenisprogramma. De ervaringen die deel uitmaken van dit programma maken jouw dagje sauna nabij Hulst nog specialer.

 


Welnessresort Goes


Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Goes.
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online.
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN   CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Sauna arrangement met luxe faciliteiten

Profiteer van een compleet sauna arrangement, waarbij je vrijelijk gebruik kunt maken van al onze sauna faciliteiten. Zo krijg je toegang tot onze:

  •  opgietsauna;
  •  infrarood sauna;
  •  kleuren sauna;
  •  95 graden sauna.

Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van scrubzout, shampoo en showergel. Ook onze baden en relaxruimtes zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Geniet voordelig van een heerlijke sauna nabij Hulst dankzij onze handige sauna acties en arrangementen. Combineer je saunabezoek bijvoorbeeld met een smakelijke lunch of een luxe diner. Ben je na je saunabezoek helemaal ontspannen en toe aan een heerlijke verzorging? Ga dan voor een sauna arrangement dat de sauna entree verbindt met een kalmerende schoonheidsbehandeling.

Badkleding-mag-dag sauna

Houd je het liefst je badkleding aan in de sauna? Op de speciale badkleding-mag-dag mag je gewoon met je bikini, badpak of zwembroek aan de sauna of het bad in. Duik na je saunabezoek zo in zwemkleding het verwarmde buitenzwembad in of koel af in de afkoelzone. In de relaxruimtes is het dragen van een badjas bovendien verplicht. Stel je dag precies zo samen als jij dat wilt en doe niet iets waar jij je niet gemakkelijk bij voelt. Ons personeel houdt altijd rekening met jouw wensen en behoeften. Ook wanneer je voor een van onze schoonheidsbehandelingen kiest, staat een persoonlijke aanpak centraal. Wees verzekerd van een ontspannend dagje sauna waar je optimaal van kan genieten. Heb je nog vragen over onze saunafaciliteiten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.