Sluit menu

Sauna actie Brugge

Ben je op zoek naar een sauna actie nabij Brugge waarmee je goedkoop naar de sauna kunt? Wellnessresort Goes biedt diverse sauna aanbiedingen en arrangementen aan die het mogelijk maken om voordelig van een complete wellnessdag te genieten. Combineer je saunabezoek met een ontspannende of reinigende behandeling en maak gebruik van al onze wellness en saunafaciliteiten. Stel met onze sauna acties en aanbiedingen helemaal je eigen wellnessdag samen en geniet van een persoonlijke ervaring.

 


Wellnessresort Goes


Direct dagje uit boeken?


Beleef binnenkort de perfecte wellness of sauna dag bij Wellnessresort Goes.
Reserveer je entree, arrangement of behandeling nu eenvoudig online.
 

DIRECT ONLINE RESERVEREN   CHECK DE LAST MINUTE PRIJS
 


 

Sauna aanbiedingen en kortingen

Om de zoveel tijd vind je een nieuwe sauna actie in Brugge op onze website. Combineer je saunabezoek bijvoorbeeld met een hammambehandeling, lunch, diner of gezichtsbehandeling. Al onze sauna arrangementen bevatten:

  •   sauna entree vanaf 10.30 uur;
  •   gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd;
  •   vrij gebruik van scrubzout, shampoo en showergel;
  •   deelname aan het belevenisprogramma.

Deel je dag precies zo in zoals jij dat wilt. Breng niet alleen een bezoek aan onze sauna’s in Brugge, maar neem tussendoor ook een duik in ons verwarmde buitenzwembad of kies voor de nodige verkoeling in onze afkoelzone. Neem daarnaast deel aan het belevenisprogramma, waaronder ook het opgietritueel valt. Wanneer je even genoeg hebt van de sauna’s en baden, kan je terecht bij onze schoonheidsspecialisten voor een behandeling. Zorg er wel voor dat je op tijd hebt gereserveerd.

Goedkoop naar de sauna

Met onze sauna acties in Brugge is het mogelijk om goedkoop naar de sauna te gaan. Daarbij heb je ook nog eens de keuze tussen allerlei verschillende sauna’s. In de opgietsauna loopt de temperatuur op tot wel 85 graden Celsius. Hier kan je op bepaalde tijdstippen een traditioneel Fins opgietritueel bijwonen. Onze infrarood sauna is een milde, warme ruimte die met zijn dieptewarmte tot diep in de huid doordringt en de doorbloeding stimuleert. De 95 graden sauna is de heetste sauna bij Wellnessresort Goes, waar je echt  tot rust kan komen. Bekijk al onze wellness- en saunafaciliteiten of neem contact met ons op.