Sluit menu

Beauty arrangement

Een beauty arrangement bij Wellnessresort Goes bestaat uit een behandeling naar keuze en vrij gebruik van de sauna en andere wellnessfaciliteiten, van 10.30 uur tot aan sluitingstijd. Een beauty arrangement kan echter ook zonder sauna worden gereserveerd. Bepaal zelf hoe jouw ideale wellnessdag eruit ziet en laat de rest aan ons over. Een persoonlijke aanpak en een focus op ontspanning en welzijn vormen het handelsmerk van Wellnessresort Goes.

Beauty arrangement met vriendinnen of moeder-dochter

Een beauty arrangement is uitermate goed geschikt voor vriendinnen, maar kan ook uitstekend door een moeder en dochter worden gekozen om quality time met elkaar door te brengen. Met dit beauty arrangement heb je de keuze uit diverse soorten schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages en hand- en voetverzorging. Combineer verschillende behandelingen met elkaar en breng tussendoor een bezoek aan de sauna of een van onze baden. Onze schoonheidsspecialisten voeren altijd eerst een analyse uit, zodat ze jou een geschikte behandeling kunnen geven. Zo ontvang je altijd een op maat gemaakte behandeling.

Voordelig arrangement met of zonder sauna

Onze beauty arrangementen garanderen een voordelig dagje wellness voor iedereen. Reserveer je schoonheidsbehandeling met of zonder saunabezoek. Kies uit een ruim aanbod van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een beauty arrangement? Bezoek Wellnessresort Goes in de buurt van: